Julköttbullar



Ingredienser:
2 stora lökar
2 msk matfett
1 dl grädde
1 dl mjölk
1 dl ströbröd
1 kg blandfärs
3 tsk salt
2 ägg
3 krm kryddpeppar

Gör så här:

Skala och riv löken. Blanda grädde, mjölk och ströbröd i en bunke och låt det svälla i ca 10 minuter. Rör ner salt, kryddpeppar och ägg i köttfärsen. Rör därefter ner den rivna löken och ströbrödsblandningen i köttfärsen. Rulla till köttbullar. Stek köttbullarna i en stekpanna i ca 8 minuter eller tills de är genomstekta.


Kommentarer
Postat av: Mor-Mia

Julköttbullar är inte fel, fast nu har jag ätit tillräckligt för i år!



God fortsättning på dig!

2009-12-30 @ 08:21:39
URL: http://mor-mia.blogspot.com
Postat av: Sandra drömkaka

Nu blev jag tokigt sugen på köttbullar :D !

2009-12-30 @ 14:49:43
URL: http://dromkaka.blogg.se/
Postat av: N I L M A

Hejsan!

Du är nominerad till "Årets matblogg" i min blogg. Röstningen pågår till imorgon 23.59 så skynda dig att samla röster! :)



Ha en fortsatt trevlig kväll!

2009-12-30 @ 20:52:09
URL: http://nilma.myshowroom.se
Postat av: karin

Gott Nytt Tårt-År!

Kram Karin

2009-12-31 @ 11:58:21
URL: http://www.bagerskan.se
Postat av: Anna

Gott att smaksätta med kanel och/eller äkta dijonsenap :)

2009-12-31 @ 16:01:16
URL: http://aannasofia.blogg.se/
Postat av: Molly

hoppas att du får ett bra år 2010 :) take care! kram

2010-01-01 @ 09:16:00
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: I Nadjas kök

Önskar dig en god fortsättning på det nya året



Nadja

2010-01-01 @ 11:50:47
URL: http://www.nadjaskitchen.se
Postat av: N I L M A

Hej!

Röstningen om "Årets bloggar" är nu avslutad och du vann din kategori. GRATTIS! =)



Ha en fortsatt trevlig kväll!

/Malin

2010-01-01 @ 21:38:50
URL: http://nilma.myshowroom.se
Postat av: Helena Ljunggren

I ett helt år får vi vänta tills det är dags för julköttbullar igen. Det blir svårt men det är väl värt väntan :)



God fortsättning på det nya året!

2010-01-04 @ 19:53:15
URL: http://helenaljunggren.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0