Björnbärskaka med kokos

En enkel och god bärkaka med smak av kokos.
Björnbärskaka med kokos
Ingredienser:
100 g margarin
2 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
8 dl björnbär
kokos
Gär så här:
Smält margarinet. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda därefter i mjölet och det smälta margarinet. Varva med smet och bär i en smord form med löstagbar kant. Strö tillsist över kokos. Grädda i 175 grader i ca 30-40 min.
Åhhh vilken godbit!! :)
Sv: Ja det gör nog jag med ibland =) Ha en bra dag!
Det där såg riktigt, riktigt gott ut. Kokos är verkligen gott och björnbär ska vi inte tala om!
Kram
Mums det där såg gott ut, spännande med kokos också! =)
Åh, jag älskar björnbär! Varför har jag aldrig tänkt på att göra en kaka med dem i? Förknippar dem nog så starkt med morfars björnbärsparfait så tanken brukar nog fastna där när jag tänker på björnbär.
Oj vad supersmarrig denna såg ut! Kan tänka mig att kokosen och björnbärnen passar jättebra ihop. Sparar detta recept...
Jättegod kaka! Bakar den nu för andra gången. Mums!
//Anna-Lena
Fantastiskt god kaka och enkel att göra!!!
Anna-Lena: Vad kul att du tyckte om kakan tillräckligt mycket för att göra den igen!:)
Filippa: Ja faktiskt väldigt enkel att göra, och god. Björnbär är en av mina absoluta favoriter!