Vita kladdkakemuffins

150 gram margarin
200 gram vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
Gör så här:
Smält smöret. Bryt sönder chokladen och lägg den i margarinet och rör om tills chokladen har smält. Tillsätt mjölet och rör sedan ner ägg och socker. Rör tills smeten är slät. Häll upp i muffinsformar och grädda i ca 15 minuter i 175 grader.
Mmm, låter riktigt gott! :)
inget bakpulver??
Låter goda och snabbakade. Mums!
Anna: Nope inget bakpulver i kladdkaka. Det är ju inte meningen att de ska jäsa upp.
Kladdkaka är aldrig fel och detta var ju kul med vit choklad istället! Måste testas!
Mums så gott!
mumsigt! jag har provat "vanliga" kladdkakemuffins och jag har också provat vanlig vit kladdkaka, men aldrig muffins. Måste prövas- tack för tipset!
Det här lät riktig bra, kladdkaka som är så gott, och vit kladdkaka! Låter mycket bra, ska garanterat testa!
åh vad mumsigt!
Hej, vilken underbar sida med härliga bilder o recept du har, blir väääldigt inspirerad att baka! Fråga, när det gäller dina vita kladdkakamuffins, hur många ca blir det o vilken storlek på formar använder du i ditt recept? Hoppas du kan svara mig via mailen, tack!/Pia