Rabarberkräm



Rabarberkräm:
500 gram rabarber
ca 3/4 dl strösocker
4 dl vatten
ca 4 msk potatismjöl till redning


Skölj och skala rabarberna. Skär dem i bitar. Lägg dem sedan i en kastrull med vattnet och tillsätt sockret. Koka upp och låt det sedan koka på svag värme tills rabarberna delar på sig, hur länge du kokar beror på hur slät kräm du vill ha. Red tillsist av med potatismjöl utrört i lite vatten.


Kommentarer
Postat av: soya

Åh vad gott med rabarber :)

kram

2009-06-09 @ 22:39:11
URL: http://metrobloggen.se/sweetpee
Postat av: åsa - hello sugar!

rabarberkräm påminner mig om när jag var liten. min mormor kokade alltid rabarberkräm till oss barn varje sommar. det är fantastiskt gott!!

2009-06-10 @ 12:11:31
URL: http://hellosugar.se
Postat av: mimmismat

Har man sett! Har du så fina rabarber hemma hos dig.:)

Oj vad gott det är med rabarberkräm.



Må så gott/ Mimmi

2009-06-10 @ 18:21:29
URL: http://mimmismat.wordpress.com
Postat av: Sara

Rabarberkräm hör verkligen sommaren till =)

2009-06-14 @ 22:29:38
URL: http://sarawi.webblogg.se/
Postat av: Liuza

Jag gillar rabarber :)

2009-06-18 @ 14:25:48
URL: http://liuzaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0