Rabarberkräm

Rabarberkräm:
500 gram rabarber
ca 3/4 dl strösocker
4 dl vatten
ca 4 msk potatismjöl till redning
Skölj och skala rabarberna. Skär dem i bitar. Lägg dem sedan i en kastrull med vattnet och tillsätt sockret. Koka upp och låt det sedan koka på svag värme tills rabarberna delar på sig, hur länge du kokar beror på hur slät kräm du vill ha. Red tillsist av med potatismjöl utrört i lite vatten.
Kommentarer
Postat av: soya
Åh vad gott med rabarber :)
kram
Postat av: åsa - hello sugar!
rabarberkräm påminner mig om när jag var liten. min mormor kokade alltid rabarberkräm till oss barn varje sommar. det är fantastiskt gott!!
Postat av: mimmismat
Har man sett! Har du så fina rabarber hemma hos dig.:)
Oj vad gott det är med rabarberkräm.
Må så gott/ Mimmi
Postat av: Sara
Rabarberkräm hör verkligen sommaren till =)
Postat av: Liuza
Jag gillar rabarber :)
Trackback