Hallon- och nektarinpaj

Hallon- och nektarinpaj
Ingredienser:
150 g smör
1 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
Hallon
Nektariner
Potatismjöl
Gör så här:
Blanda alla ingredienserna till en fin deg med hjälp av matberedare eller knåda ihop degen med hjälp av fingrarna. Tryck ut i en form. Skär nektarinerna i smala klyftor. Blanda dem med lite potatismjöl. blanda öckså hallonen med en gnutta potatismjöl. Fördela sedan det mesta av hallonen i pajen, lägg där efter på nektarinklyftorna. Toppa slutligen med det sista av hallonen. Grädda i 200 grader i ca 20-30 min.
vad himla gott!!
Ser supersmarrigt ut!
Men...ska man ha kvar skalet på nektarinerna eller skala dem?
men gud så gott det lät! måste nog bara testa denna paj, råkar ha både nektariner och hallon hemma! :)
Det där såg verkligen inte dumt ut (som allt annat du brukar presentera här). Ska absolut testas på :)
Kram
Tusen tack för tipset, ja mangos är goda men om du bor i stockholm kan du gå till hötorget och fråga om pAkistansk mango om du vill för dem är mycket godare än i affärerna testa testa:) Ska baka cupcakes nu rå!
Hej, du missar väl inte min tävling?
http://bagerskan.blogspot.com/2009/08/tavling.html
Kram Karin
Ser gott ut det där för en som är sötsugen precis nu!
Mmm den ser jättegod ut!
Ja de är super gott och jätte lätt! Du måste testa :)
Verkar kanongott, passar bra för en gottegris som mig...ska definitivt testas ;-)
Kram Therése
Men gud vilken fantastisk paj, låter verkligen jättegod!
Jag håller med de andra, den här pajen såg jätte god ut!
Shit vilken härlig bild!! Jag måste verkligen testa att göra denna pajen. Sett många recept på nektarinpaj nu och har aldrig gjort det så vill testa! Hoppas du får en fin vecka! /Helena
Vilken fin blogg du har och vad otroligt gott allting ser ut.YUM!