Grillning

I fredags åkte så äntligen elgrillen fram.

Fredagsmiddag
Förrätt: Avocado med räkröra

Räkröra:
räkor
röd rom
röd lök
creme fraiche
dill
salt & peppar




Huvudrätt: Grillat kött med klyftpotatis och persiljesmör


Marinera köttet





Persiljesmör:
50 gram rumsvarmt smör
1/2 dl persilja
1/2 msk pressad citron
salt & peppar

Blanda allt. Rulla det till en avlång korv med hjälp av ett smörpapper (min blev lite tunn, man kunde gott gjort den lite tjockare). Lägg i kylen. Ta fram innan servering och skär i skivor.

Kommentarer
Postat av: Skogshuset

Å, persiljesmör som är så gott! Hade glömt kryddsmör, har hamnat lite i coleslaw-träsket för tillfället, men det är ju inte helt fel det heller:-) Mycké gott du har här - hittade hit från Kalasgott. Trevlig söndag!

2009-04-19 @ 11:31:06
URL: http://skogshuset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0