Pizzasallad

Till pizza är det även gott att ha pizzasallad. Men pizzasallad passar i och för sig utmärkt till en massa annat också.
Pizzasallad
1/2 vitkål (beroende på storlek, min var ganska liten)
5 msk olja
2 msk vitvinsvinäger
kummin
salt & peppar
Riv vitkålen med osthyvel. Blanda olja och vitvinsvinäger i en kopp. Smaksätt oljan med salt och peppar och en gnutta kummin. Häll oljan över vitkålen och blanda om. Låt gärna salladen stå och dra ett slag innan servering.
Pizzasallad kan man bara äta som den är utan någonting till. Ska riva på mitt rivjärn nästa gång. Jag kör med osthyveln.
Kram Mamma C
Jag har faktiskt aldrig gjort ngn egen pizza sallad. Men får jag för mig att göra det ngn dag, då vet vart jag ska hämta mitt recept ;)
Trevlig Helg
Åh underbar blogg!
Jag har också startat en kokbok nu :)
Gott!
Har inte testat att använda kummin, jag använder citronpeppar.
Nu ska jag förtsätta att kolla in dina recept.
Ha det bra!
Mmm egengjord pizzasallad är så gott! jag brukar göra det ganska ofta =)
Kummin, det låter spännande att ha i. Måste helt klart testa din variant vid nästa pizzatime :)
Tack för din kommentar:)
ja kombinationen mellan mördegen och maräng är toppen:)
Hoppas att du får en härlig dag!
tack för ett bra tips, detta ska testas i helgen :)