Björnbärskaka med kokos


En enkel och god bärkaka med smak av kokos.

Björnbärskaka med kokos

Ingredienser:
 
100 g margarin
2 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
8 dl björnbär
kokos

Gär så här:
Smält margarinet. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda därefter i mjölet och det smälta margarinet. Varva med smet och bär i en smord form med löstagbar kant. Strö tillsist över kokos. Grädda i 175 grader i ca 30-40 min.

Kommentarer
Postat av: Sandra drömkaka

Åhhh vilken godbit!! :)

2009-10-27 @ 22:19:51
URL: http://dromkaka.blogg.se/
Postat av: Caroline

Sv: Ja det gör nog jag med ibland =) Ha en bra dag!

2009-10-28 @ 10:24:23
URL: http://mysticcc.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Det där såg riktigt, riktigt gott ut. Kokos är verkligen gott och björnbär ska vi inte tala om!



Kram

2009-10-28 @ 10:27:32
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Amanda

Mums det där såg gott ut, spännande med kokos också! =)

2009-10-28 @ 10:29:35
URL: http://shoppingbloggen.com
Postat av: Danielle

Åh, jag älskar björnbär! Varför har jag aldrig tänkt på att göra en kaka med dem i? Förknippar dem nog så starkt med morfars björnbärsparfait så tanken brukar nog fastna där när jag tänker på björnbär.

2009-10-28 @ 13:14:53
URL: http://heavenlycupcake.blogspot.com
Postat av: I Nadjas kök

Oj vad supersmarrig denna såg ut! Kan tänka mig att kokosen och björnbärnen passar jättebra ihop. Sparar detta recept...

2009-10-29 @ 07:22:38
URL: http://www.nadjaskitchen.se
Postat av: Anna-Lena Kallebäck

Jättegod kaka! Bakar den nu för andra gången. Mums!

//Anna-Lena

2011-09-12 @ 15:17:06
Postat av: Filippa Hellberg Johansson

Fantastiskt god kaka och enkel att göra!!!

2011-09-14 @ 05:42:24
Postat av: Emilies Skafferi

Anna-Lena: Vad kul att du tyckte om kakan tillräckligt mycket för att göra den igen!:)

Filippa: Ja faktiskt väldigt enkel att göra, och god. Björnbär är en av mina absoluta favoriter!

2011-09-14 @ 09:14:52
URL: http://emiliesskafferi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0