Vita kladdkakemuffins


150 gram margarin
200 gram vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl

Gör så här:
Smält smöret. Bryt sönder chokladen och lägg den i margarinet och rör om tills chokladen har smält. Tillsätt mjölet och rör sedan ner ägg och socker. Rör tills smeten är slät. Häll upp i muffinsformar och grädda i ca 15 minuter i 175 grader.

Kommentarer
Postat av: Sara

Mmm, låter riktigt gott! :)

2009-05-04 @ 22:45:54
URL: http://sarawi.webblogg.se/
Postat av: Anna

inget bakpulver??

2009-05-05 @ 00:41:48
Postat av: Jessica

Låter goda och snabbakade. Mums!

2009-05-05 @ 08:26:37
URL: http://www.hallonblabar.blogspot.com
Postat av: Emilie

Anna: Nope inget bakpulver i kladdkaka. Det är ju inte meningen att de ska jäsa upp.

2009-05-05 @ 20:50:26
URL: http://emiliesskafferi.blogg.se/
Postat av: Skogshuset

Kladdkaka är aldrig fel och detta var ju kul med vit choklad istället! Måste testas!

2009-05-05 @ 20:53:48
URL: http://skogshuset.blogg.se/
Postat av: I Nadjas kök

Mums så gott!

2009-05-06 @ 07:35:09
URL: http://www.nadjaskitchen.se
Postat av: frida

mumsigt! jag har provat "vanliga" kladdkakemuffins och jag har också provat vanlig vit kladdkaka, men aldrig muffins. Måste prövas- tack för tipset!

2009-05-06 @ 19:42:09
URL: http://bakmammorna.blogspot.com
Postat av: Cutecake

Det här lät riktig bra, kladdkaka som är så gott, och vit kladdkaka! Låter mycket bra, ska garanterat testa!

2009-05-08 @ 09:38:52
URL: http://cutecakes.blogg.se/
Postat av: Leila bakar...

åh vad mumsigt!

2009-05-11 @ 20:36:43
URL: http://leilabakar.blogg.se/
Postat av: Pia

Hej, vilken underbar sida med härliga bilder o recept du har, blir väääldigt inspirerad att baka! Fråga, när det gäller dina vita kladdkakamuffins, hur många ca blir det o vilken storlek på formar använder du i ditt recept? Hoppas du kan svara mig via mailen, tack!/Pia

2010-03-19 @ 07:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0